Mehmet Efendi Turkish kohv (500g)
Valmistatud 100% esmaklassilistest keskmise röstiga Arabica ubadest, mida iseloomustab väga peen jahvatus. 
Kohvioad sorteeritakse hoolikalt, röstitakse, küpsetatakse ja jahvatatakse peeneks pulbriks. 
Kohvi serveeritakse väikestes tassides. Pärast kohvi valmistamist laske sellel veidi seista, et kohvipaks põhja vajuks.

 

Kirjeldus
Türgi kohvi tehakse spetsiaalses potis cezve.
Cezve annab paksu vahu.
Võib valmistada väikeses varrega potis.

1. Mõõda joogivesi tassiga ja vala potti. (Ühe portsjoni kohta 65ml vett.)
2. Iga tassi kohta lisage 2tl kohvi (6g), soovi korral suhkrut.
3. Segage kohvi tasasel tulel keemiseni, see võtab aega 3-4 minutit, peale tekib tume vaht.
4. Jagage peale kerkinud vaht tassidesse (igasse tassi teelusikatäis).
5. Pange ülejäänud kohvi tagasi pliidile ja keetke veel 10-15 sekundit ning täitke tassid ääreni.
6. Serveeri Türgi kohvi alati külma (või toatemperatuuril) veega. Lisaks meeldib enamikele inimestele seda serveerida väikese magusa maiusega nagu Türgi maiustused, baklava, lokum jne.

LISAINFO

Kaal 500 g
Mõõtmed 18 × 11 × 11 cm
Tootja

Päritoluriik Turgi
Maaletooja: Nergiz Gmbh  Saksamaa
Edasi Müüja: HC Gastronomy OÜ

Ribakood: 8690627023500

Hind:13.50
 
 
Tooted, mis võivad sulle meeldida