Enne pakendamist bulgurit aurutatakse ja kuivatatakse. Selle tulemusel valmivad need palju kiiremini kui teised täistera nisusordid nagu toores versioon freekeh (firik) mis pärineb noorest rohelisest nisust.
Kuidas küpsetada bulgurit
Kuna see on juba osaliselt keedetud, on bulgurit kiire ja lihtne valmistada. Enamik bulgurnisu tüüpe valmib täielikult vähem kui 15 minutiga, kuid erinevad tüübid nõuavad erinevat küpsetusaega, Üldiselt läheb 2 osa vedelikku ja 1 osa kuiva bulgurit. Laske keema tõusta, alandage kuumust ja hautage kaane all, kuni bulgur muutub pehmeks, umbes 12 minutit. Enne serveerimist kurna üleliigne vedelik ja aja terad kahvliga laiali
Parim Enne: Vaata pakendit. Säilitada jahedas ja kuivas kohas. Hoida eemal päikesevaldusest