Burcu-Coarse Bulgur(1000g)

KIRJELDUS

Enne pakendamist bulgurit aurutatakse ja kuivatatakse. Selle tulemusel valmivad need palju kiiremini kui teised täistera nisusordid nagu  toores versioon freekeh (firik)  mis pärineb noorest rohelisest nisust.

Kuidas küpsetada bulgurit

Kuna see on juba osaliselt keedetud, on bulgurit  kiire ja lihtne valmistada. Enamik bulgurnisu tüüpe valmib täielikult vähem kui 15 minutiga, kuid erinevad tüübid nõuavad erinevat küpsetusaega,  Üldiselt läheb 2 osa vedelikku ja 1 osa kuiva  bulgurit. Laske keema tõusta, alandage kuumust ja hautage kaane all, kuni bulgur muutub pehmeks, umbes 12 minutit. Enne serveerimist kurna üleliigne vedelik ja aja terad kahvliga laiali

Koostisosad: Anatoolia durumNISU
Allergeenid on koostisosade loetelus loetletud suurte tähtedega, sisaldab gluteeni

Parim Enne: Vaata pakendit. Säilitada jahedas ja kuivas kohas. Hoida eemal päikesevaldusest

LISAINFO

Kaal 1000 g
Mõõtmed 21 × 16 × 2 cm
Energia
Rasvad
Süsivesikud
Suhkur
Kiudained
Valgud
Sool

Ribakood: 8691573090158

Päritoluriik:Turgi
Tootja:Burcu Gıda San.Tic.Ltd.Şti-Türgi
Edasimüüja: HC Gastronomy OÜ

Hind:3.50
 
 
Tooted, mis võivad sulle meeldida